A woman who doesn't wear perfume has no future.
- Coco Chanel


Päätin listaa juttuja mistä tykkään tosi paljon ja mitä haluan... when it comes to dressing up. En tiiä onko nää nyt ihan oikeessa järjestyksessä mut kuiteskin ! Ette kyllä usko jos sanon et mulla meni tän tekemiseen joku muutama tunti.

1. Hajuvedet

Suosikkini on siis edelleen Varnes Love, joka on todella lähellä sydäntäni. Ainut haittapuoli on se että pikkusiskoni on myöskin rakastunut tähän kyseiseen hajuveteen. Hän käyttää siis minun hajuvettäni, ja siitä syystä se onkin lopussa. JA TÄHÄ HAJUVETTÄ EI MYYDÄ SUOMESSA! 

 2. Viikonloput

Parhaiten vietän viikonlopun kavereitteni kanssa, tai poikaystäväni. Ehdoton viikonlopun viettopaikka on kuuluisa, ah ihana Oulainen. Toki ihan mukava on viettää viikonloppua kotona, tai kavereilla. Mutta nyt ei kiitos. 

 3. Ystävät

On ihan karu fakta, että ilman ystäviä ei voi elää. Toisinaan niistä on vaan haittaa, mutta on ihan hyvä että he ovat olemassa. Koska he tukevat joka asiassa mitä ikinä teetkin. KAI?

 4. Musiikki

Musiikki on yksi tärkein asia elämässäni. Yritimme kovasti kaverini kanssa lopettaa Sunrise Avenuen fanittamisen, ja jonkin aikaa se jopa onnistui.. mutta! tilanne on taas entisellään. Kiitos kuuluu Rockperrylle. Ja meidän hurmaavalle Samulle. -.-'' :D

 5.Dataus

Yksi ehkä pahimmista ja samalla parhaimmista asioista on TIETOKONE! Kuka idiootti dataa 24/7 ? *Köh* Ja kuka idiootti meni keksimään tietokoneen ja netin?? :D

 6.★Manga/Anime

Manga ja Anime.. Ah, niin ihanaa uppoutua lukemaan esim. One Pieceä, Sugar Sugar Runea, Orange Planet, Gravitationia. Tai katsoa Love Hinaa, Fruits Baskettia.

 7.★Puhelin

Ilman tätä kapinetta elämäni olisi helvetin rauhallista ja tylsää. Eli ilman puhelinta en pysty enää elämään. :D tosi mukava tietää että on riippuvainen jostain syöpää aiheuttavasta esineestä.. no on puhelimellakin parhaat puolensa, esimerkiksi voi pitää kaverihin/ poikaystävään yhteyttä. Vanhemmilta pitäisi vaan evätä turhat soitot "missä oot?"  :DD

-Pai *